Hakkımızda

Harikalar Diyarı Koleji olarak; öğrencilerimizi okul hayatı kadar hayat okuluna da hazırlıyoruz. Organik ve Sağlıklı Beslenme Dostu bir okul olan ve velilerin canlı olarak internetten uzaktan erişim yoluyla izleyebilme seneklerinin bulunduğu Harikalar Diyarı Koleji’nde beslenme ve yerli ürün kalitesi oldukça önemlidir. Yemek ve kahvaltılar, okula ait tam teçhizatlı temiz bir mutfakta sertifikalı ve yetenekli aşçılar tarafından hijyen ve sağlık koşullarına uygun şekilde pişirilip hazırlanır. Çocuklar sabah, öğle ve ikindi vakitlerinde sunulan zengin içerikte sunulan menülerle istediklerinden istedikleri kadar yiyebilme özgürlüğüne sahiptirler. Yemeklerde zeytinyağı ve organik köy tereyağı kullanılır. Her sabah organik mayalanan kefirlerle çocuklar güne başlarlar.

Harikalar Diyarı Koleji’nde öğrencilerimizin akademik başarıları kadar farkındalık sahibi, kendipotansiyellerinin üzerine çıkma gayreti içerisinde mutlu birer birey olabilmelerini önemsiyoruz. Buperspektiften hareketle; kurumsal değerlerimizi uygulamaya büyük bir hassasiyet gösteriyoruz.

Kurumsal Değerlerimiz;
– Merak eden ve sorgulayan,
– Bilim, ilim, duygu, düşünce ve davranış bütünlüğü içinde hareket eden,
– Değer merkezli,
– Milli ve manevi değerlerine saygılı,
– Entelektüel ve estetik bakış açısına sahip,
– Kültürlerarası anlayış ve saygı çerçevesinde açık iletişim kuran, fikirleri önemseyen, adil ve eşit davranan, inovatif, dinamik, bilinçli nesiller yetiştirmeyi hedefliyoruz.

Harikalar Diyarı Koleji olarak;
Hakkaniyet: Güveniliriz, sözümüzü tutarız, kararlarımızda hak ve adaleti gözetiriz. Yönetimde şeffafız, hukukun üstünlüğüne inanır, kanunlara uyarız. Empati kurarız; farklılıkları anlar, saygı duyarız.
Topluma Hizmet: Topluma ve gelecek nesillere değer katacak bireyler yetiştirmek için var gücümüzle çabalarız. Çevreyi, doğal ve tarihsel güzellikleri korumayı önemseriz, bunun için çaba harcarız. Eğitimin toplumun geleceği olduğunu bilir, nitelikli eğitimi herkes için erişilebilir kılmaya çalışırız.
Yenilikçilik: Gücümüzü vizyonumuzdan ve iyimserliğimizden alırız. Yenilikleri takip eder, gelişim için değişim kararlarını cesurca hayata geçiririz. Azimle çalışır, zoru başarmaktan gurur ve mutluluk duyarız.
Sürdürülebilir Kalite: İnsana yatırımın önemini biliriz; birbirimize değer verir ve birlikte çalışmaya inanırız. İşlerimizde verimlilik ve yüksek kaliteyi hedefleriz, kalitemizi koruyarak büyümeye özen gösteririz.

Vizyonumuz
Eğitimin temellerinin atıldığı okul öncesi dönemden başlayarak ulusal ve uluslararası programlar ışığında öğrencilerini ve tüm çalışanlarını gelişen teknolojik yenilikleri de baz alarak geleceğe hazırlayan, eğitime vizyon kazandıran, saygın, lider bir okul olmaktır.

Misyonumuz
Öğrencilerimizi yaşam boyu mutlu, vizyon sahibi, iyi insanlar olmalarını sağlayacak bilgi ve becerilerle donatmaktır. Bütünleştirici, zengin bir müfredatla öğrencilerini bir üst eğitim kurumuna hazırlarken yalnızca akademik yönden değil sosyal, kültürel ve sportif alanlarda da donanımı tam, geleceğe umut ve güvenle bakan öğrenciler yetiştirmek için durmadan artan bir ivmeyle çalışan Harikalar Diyarı Koleji; okul öncesi dönemde sevgiyle kucakladığı minik öğrencilerini, her şeyden önce mutlu, kendini gerçekleştirmiş, aydın, özgün düşünen, araştıran, merak eden, sorgulayan, özenle yetiştirilmiş bireyler olarak mezun ediyor.

Kurumsal

Pazartesi– Cumartesi: